Jump to content


Photo

Sony Autochanger Problems


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 chaznik

chaznik

    Settling In Well

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPip
  • 30 posts
  • Ford Model: Focus 1.6 TDCI ('59)

Posted 02 October 2013 - 06:50 PM

Recently got a ghia x mondeo 56 plate and the CD player worked for a split second, but the tracks skipped.

Now when loading it will say reading cd, then cd error and will chuck the cd out...have tried holding down the on and off button....any ideas?

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 jeebowhite

jeebowhite

    Resident Loon

  • Super Mod
  • 17,039 posts
  • Name: James
  • Ford Model: Sea Grey Mondeo MKIV 1.8TDCi 140ps Zetec
  • Year: 2007
  • Location: Kent
Contributor

Posted 04 October 2013 - 10:50 AM

is this all disks in the changer, or just one?



#3 chaznik

chaznik

    Settling In Well

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPip
  • 30 posts
  • Ford Model: Focus 1.6 TDCI ('59)

Posted 04 October 2013 - 03:50 PM

Turned with some discs and just one...

#4 jeebowhite

jeebowhite

    Resident Loon

  • Super Mod
  • 17,039 posts
  • Name: James
  • Ford Model: Sea Grey Mondeo MKIV 1.8TDCi 140ps Zetec
  • Year: 2007
  • Location: Kent
Contributor

Posted 04 October 2013 - 04:39 PM

sounds like it could just be a faulty lens or issue with that particular holder.



#5 Stoney871

Stoney871

    Resident Peacekeeper

  • Super Mod
  • 15,228 posts
  • Name: Clive
  • Ford Model: Focus mk2 1.8 TDCI Sport
  • Year: 2007
  • Location: Devon
Contributor

Posted 04 October 2013 - 08:07 PM

Put a good quality cleaning disc through it a few times.


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users