Jump to content


Show
Photo

Front Fog Light Problem On Fiesta 2011

Fog Light Problem

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 fiesta0007

fiesta0007

    Settling In Well

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPip
  • 59 posts
  • Name: waruna
  • Ford Model: fiesta
  • Year: 2012
  • Location: Other / Non-UK

Posted 22 December 2013 - 07:54 AM

Dear friends


My ford fiesta 2011 front fog lights are not working..


do you think the problem was with fuse>?


so can you tell me location of fuse?

and how do i resolve this Problem?


 


 


your kind response highly appriciately


thankx and regards



Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 jeebowhite

jeebowhite

    Resident Loon

  • Super Mod
  • 14,667 posts
  • Name: James
  • Ford Model: Sea Grey Mondeo MKIV 1.8TDCi 140ps Zetec
  • Year: 2007
  • Location: Kent
Contributor

Posted 22 December 2013 - 08:20 AM

The fuse is the best place to start, if it doesnt work then you need to check the bulbs havent blown.



#3 fiesta0007

fiesta0007

    Settling In Well

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPip
  • 59 posts
  • Name: waruna
  • Ford Model: fiesta
  • Year: 2012
  • Location: Other / Non-UK

Posted 22 December 2013 - 10:02 AM

The fuse is the best place to start, if it doesnt work then you need to check the bulbs havent blown.

do you know the location of fog light fuse,,

so i have additional on my car,,

 

i haven't check the blub,,



#4 fiesta0007

fiesta0007

    Settling In Well

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPip
  • 59 posts
  • Name: waruna
  • Ford Model: fiesta
  • Year: 2012
  • Location: Other / Non-UK

Posted 22 December 2013 - 01:53 PM

can any 1 tell me location of front fog light fuse

>>??



#5 jeebowhite

jeebowhite

    Resident Loon

  • Super Mod
  • 14,667 posts
  • Name: James
  • Ford Model: Sea Grey Mondeo MKIV 1.8TDCi 140ps Zetec
  • Year: 2007
  • Location: Kent
Contributor

Posted 22 December 2013 - 02:15 PM

I think its in the engine bay, but cant remember for definite, have you got your manual?



#6 fiesta0007

fiesta0007

    Settling In Well

  • Budding Enthusiast
  • PipPipPip
  • 59 posts
  • Name: waruna
  • Ford Model: fiesta
  • Year: 2012
  • Location: Other / Non-UK

Posted 22 December 2013 - 03:22 PM

guys

problem solved

thanks for ur valuable commnets

thankx u very much friends



#7 jeebowhite

jeebowhite

    Resident Loon

  • Super Mod
  • 14,667 posts
  • Name: James
  • Ford Model: Sea Grey Mondeo MKIV 1.8TDCi 140ps Zetec
  • Year: 2007
  • Location: Kent
Contributor

Posted 22 December 2013 - 03:25 PM

What was the issue in the end?



Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users