Jump to content


Photo

Odometer


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 butts

butts

    Newbie

  • Budding Enthusiast
  • Pip
  • 2 posts
  • Name: Peter
  • Ford Model: KA mk2
  • Year: 2010
  • Location: Cheshire

Posted 18 February 2014 - 05:01 PM

Bought my KA 10 reg two weeks ago. The mileage shown at 22050 , that has disappeared and have now a mileage of 14281. It actually says Total 14281 is that what your odometer says . would this cause a problem for the MOT,  Thanks for any input you can give me.



Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...

Sign up to FOC Premium Membership To Remove These Ads

#2 jeebowhite

jeebowhite

    Resident Loon

  • Super Mod
  • 17,193 posts
  • Name: James
  • Ford Model: Sea Grey Mondeo MKIV 1.8TDCi 140ps Zetec
  • Year: 2007
  • Location: Kent
Contributor

Posted 03 March 2014 - 03:25 PM

Any change in odometer reading would certainly be a failure of the MOT, as it indicates clocking.

 

Has the cluster been replaced?



#3 butts

butts

    Newbie

  • Budding Enthusiast
  • Pip
  • 2 posts
  • Name: Peter
  • Ford Model: KA mk2
  • Year: 2010
  • Location: Cheshire

Posted 04 March 2014 - 04:22 PM

Thanks for your reply , it appears the odometer has been in kilometres all the time, changed it miles and now realise the car has not done the mileage I thought it had , so good news in the end.



#4 jeebowhite

jeebowhite

    Resident Loon

  • Super Mod
  • 17,193 posts
  • Name: James
  • Ford Model: Sea Grey Mondeo MKIV 1.8TDCi 140ps Zetec
  • Year: 2007
  • Location: Kent
Contributor

Posted 05 March 2014 - 12:23 PM

Thats good then! lol, simple enough fix!




Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users