Sign in to follow this  
nick noble

Ford Focus Estate Ghia 2002 - side lights and tail lights all not working

Recommended Posts

I have an old focus and hadn't driven it for quite some time until my other car decided to die on me. All the lights did work, and now the tail and side lights don't work. They work OK if I turn the lights to park, but when driving if I switch on the lights nothing at all from any of them, the dipped and full beam headlights are ok, front and rear fogs are ok, as are the brakes and indicators.

I've checked the fuses (every one in both fuse boxes) and all are ok.

Anyone have any thoughts on causes or solutions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

most likely the rotary switch itself is duff  if none of the front / back / left / lights work at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the suggestion, I've now swapped the switch but the problem still exists (there's another switch on it's way so I'll try that one too!).

Any other thoughts?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this