Sign in to follow this  
Juicetastic09

Reversing lights and sensors

Recommended Posts

Hi guys (and girls). I've had my 2012 focus zetec for about 3 weeks now. Last night when I arrived at the gym I noticed the reversing lights weren't working then I noticed the sensors werent working either. This morning I did the trick with the rear wiper which usually operates when you turn the front wipers on and then put the car into reverse, that too didnt work. Could this be a fuse or is it more likely to be the reversing switch? Is there anything else it could potentially be?

It's my first focus and it has been many years since I even had a ford so I have no idea if this is a common problem, whether it could be anything else or how to start checking to narrow it down 🤔🤔

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, alexp999 said:

Have you checked to see if your reverse light is working?

Yes. Definitely not working

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, alexp999 said:

Ah, didn't see you say that in the OP.

Does sound like it's the reverse switch then.

Thankyou. I thought that would be it but wasnt sure if there may be something else I was missing 🙂🙂🙂

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this